Kotoisin oy

Kotoisin oy syntyi pitkäaikaisesta unelmasta tehdä vanhustyötä arvojemme mukaisesti ja mahdollistaa muistisairaalle lähimmäiselle arvokas vanhuus. 

Laadukas hoiva ja huolenpito on meille sydämenasia. 

Meillä yrittäjillä on yhteensä yli 50 vuoden vankka kokemus vanhustyöstä, kuntoutustyöstä (etenkin palveluasumisen saralta) sekä yrittäjäkokemusta useammalta vuodelta.

Kotoisin oy:n omistajat Jari Ahola ja Marjo Mäyrä.
Kotoisin Oy:n yrittäjät Marjo Mäyrä ja Jari Ahola

Mistä olemme kotoisin? Lue lisää miten kaikki sai alkunsa.

Missiona arvokas vanhuus 

Haluamme tarjota asukkaillemme arvokkaan vanhuuden. Samaa kunnioittavaa toimintatapaa haluamme tuoda asiakkaillemme myös koteihin ja haluamme olla tukemassa turvallista ja laadukasta asumista omassa kodissa niin pitkään kuin mahdollista. 

Käsi kädessä.

Kotoisin oy:n arvot 

Arvomme ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja tekemiämme valintoja kaikella saralla. 

Arvokas elämä 

Itsemääräämisoikeus ja kunnioitus. Yhteistyö ja arvonanto. Arvostamme elämää ja lähimmäisiä. 
  

Asiakaslähtöisyys 

Olemme ja työskentelemme asiakkaitamme varten. 
  

Asiantuntijuus 

Luotettavuus ja osaaminen. Olemme luotettava kumppani. Tärkein voimavaramme on osaavat, ammattitaitoiset ja hyvinvoivat työntekijät. 
  

Ympäristö ja luonto 

Luonnonsuojelu ja ekologinen kestävyys. Pyrimme kaikin tavoin hankinnoissamme ja toimintatavoissamme toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Asukkaidemme kanssa toimiessamme hyödynnämme lähiluonnon moninaisuutta. 
  

Yhteiskuntavastuu 

Olemme kotimainen yritys, joka maksaa verot Suomeen. Liikevoitosta sijoitamme merkittävän osan toimintamme kehittämiseen.