Kotoisin oy suosittelee

Ikääntyminen ja muistisairauden toteaminen ovat usein tapahtumia, jolloin elämässä tulee vastaan uusia haasteita ja tilannemuutoksia. Olemme koonneet tälle sivulle luotettavia ja meille tuttuja toimijoita, jotka voivat auttaa ikääntyneitä ja heidän läheisiään vaikeassa ammattilaisen apua tarvitsevassa tilanteessa. Alla voit lukea palveluista lisää.  

Suosittelemamme toimijat ovat meille vuosien takaa tuttuja toimijoita, joita uskallamme suositella. Kotoisin oy ei ole osallisena mahdollisessa asiakkaan ja toimijan palvelusuhteen syntymisessä, eikä saa taloudellista hyötyä suosituksesta. 

Lipaston päällä kasvi ja säästöpossu.

Lakipalvelut 

Itsemääräämisoikeuden toteutumisen kysymykset kuuluvat muistisairaan ihmisen hyvän elämän varmistamiseen. Muistisairauden alussa ihminen on useimmiten vielä oikeustoimikelpoinen ja voi laadituttaa asiakirjoja, joilla voi huolehtia itsemääräämisoikeuden toteutumisesta muistisairauden edetessä. Itselle sopivia järjestelyjä on silloin hyvä pohtia yhdessä lakimiehen kanssa. 

Edunvalvontavaltuutus varmistaa, että oma tahto toteutuu elämäntilanteessa, jossa sitä ei enää itse kykene ilmaisemaan. Hoitotahto on ihmisen tahdonilmaisu siitä, kuinka hän toivoo itseään hoidettavan. Hoitotahdon voi tehdä omakantapalvelussa ja lakimies auttaa tarvittaessa sopivien lausekkeiden kirjaamisessa, jotta ihmisen oma ääni tulee kuulluksi. Testamentti ja lahja ohjaavat omaisuuden siirtymistä sekä perintönä että elinaikana. 

Juridinen konsultaatio tarkoittaa ihmisen kiireetöntä kohtaamista, tilanteen ja toiveiden selvittämistä, vaihtoehtojen esilletuomista sekä ratkaisun löytämistä. Myös kotikäynnit onnistuvat asiakkaalle tutussa ja rauhallisessa ympäristössä. 

Kotoisin oy:n suosittelema luotettava lakipalveluiden tarjoaja:  

Jani Vuoti 

asianajaja, FM, sosionomi, AMK 

Puh: 040 750 2621

Lapsilaki.fi

 

Asunto- ja kiinteistöasiat 

Jos edessä on muutto uuteen kotiin tai esimerkiksi palveluyksikköön siirtyminen, voi vanhan kodin myynti tulla ajankohtaiseksi. Kaikissa asunnon ostoon ja myyntiin liittyvissä asioissa sinua auttaa turvallisesti, tehokkaasti ja ammattitaidolla Kotoisin oy:n suosittelema: 

Riina Ek-Hietanen 

kiinteistönvälittäjä LKV, toimitusjohtaja Toivo LKV 

Puh: 040 552 2233

Toivolkv.fi