Työyhteisöpalvelut

Kotoisin oy järjestää myös työyhteisöpalveluita kuten työnohjausta sekä koulutusta ja konsultaatiota.

Ratkaisukeskeinen työnohjaus tukee työhyvinvointia ja ammatillisuutta.  Se säilyttää ja vahvistaa työhyvinvointia, motivaatiota, työkykyä ja työniloa. Työnohjaaja pyrkii selkeyttämään työnohjaukseen osallistuvien tilannetta ja auttamaan työnohjauksessa olevia tekemään tilanteeseensa sopivia ammatillisia oivalluksia ja ratkaisuja. Työnohjaajana olemme aktiivisia ja haluamme, että asioita tehdään konkreettisesti. Siksi käytämmekin paljon toiminnallisia menetelmiä.

Tapaamisissa käsitellään paljon työssä jaksamiseen liittyviä asioita. Lisäksi avataan sitä, millainen työntekijä ohjattava haluaa olla ja samalla opitaan tuntemaan omia vahvuuksia. Jos on työyhteisössä keskinäisiä, vuorovaikutuksellisia haasteita, mietimme yhdessä sitä, miten kukin voi omalla panoksellaan vahvistaa työyhteisöä. Avaamme myös yksittäisiä tapauksia ja teemoja. Harjoittelemme paljon myös näkökulman vaihtamisen taitoa, jotta ohjattavat jaksaisivat tehdä työtään ja innostuakin siitä.

Räätälöimme työnohjauksen ja mahdollisen koulutuksen tai konsultaation juuri teidän työyhteisöllenne sopivaksi.

Työnohjaajana toimii Marjo Mäyrä, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, toiminta- ja fysioterapeutti, psykoterapeutti (valvira) sekä psyykkinen valmentaja.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.